FBPixel

Wie zijn wij?

Topangels biedt uitzendarbeid, werving en selectie, projectsourcing, inhouse/near house services en payrolling services aan.

We kunnen ons dus gemakkelijk aanpassen aan de gewenste samenwerkingsvorm tussen werkgever en kandidaten. Onze HR-dienstengroep focust op de volgende sectoren: retail, sales & customer care, warehousing & transport en voedingsproductie. We werken nationaal en meertalig (nl, fr, en) vanuit onze kantoren in Brussel en Mechelen.

Mensen helpen geeft onze recruiters energie.

Onze recruiters hebben een bijzondere passie voor de sectoren waarop ze focussen. Bij ons werkt elke recruiter op maximum tien vacatures binnen maximum twee sectoren. Zo hebben ze voldoende ruimte om met inzicht gemotiveerde kandidaten te koppelen aan de juiste vacature. Ze gaan op zoek naar wat elk bedrijf, elke vacature en elke kandidaat uniek maakt. Met deze aanpak vullen ze 80% van de vacatures die we aanvaarden succesvol in.

In een oogopslag

Ontdek wat ons zo bijzonder maakt.

5

Diensten

10+

Jaar ervaring

3

Kernsectoren

80%

succesvol ingevulde vacatures

Het mag gezegd worden dat de dienstverlening van Topangels van hoog niveau is. De keuze van kandidaten die worden voorgesteld beantwoorden aan de vooropgestelde criteria.

Nadine Smeets

Head Admin & Recruitment
Nippon Express Belgium N.V.

Wij horen je graag

Neem contact met ons op en vertel ons over je noden en ambities.